Cel- en Lichaamsverjonging met de genezingsmethoden van Jezus - Niveau 1

2014 10 26 075351

JEZUS' CELWERK SEMINAR - niveau 1

 

Door met de cellen te werken kan in principe elk fysiek probleem worden opgelost. Ook het verouderingsproces afremmen en uiteindelijk zelfs compleet stoppen en verjongen. Dit met Jezus' eigen healingmethoden voor de Nieuwe tijd.

 

Verder het genezen van de aarde door het plaatsen van lichtzuilen.

 

18 en 19 februari 2017 (volgeboekt)

24 en 25 juni 2017

in Abdij Rolduc, Heyendallaan 82 - NL- 6464 EP Kerkrade

 

 

 De eerste stappen leert u tijdens dit twee daags seminar over celverjonging. Namelijk hoe we onze cellen zelf kunnen waarnemen, repareren, van nieuwe energie kunnen voorzien en verjongen. Jezus: "Het lichaam veroudert omdat de cellen hun energie verliezen. Een sterke cel is als een jonge cel die geen energie verliest."

 

JEZUS: "In de toekomst zullen de mensen zelf bepalen hoe lang ze willen leven." Dat houdt ook in dat ieder kan kiezen hoe oud het lichaam er uitziet door het verjongen van de cellen en het controleren van de lichaamsfuncties."

 

Elias: Jezus doelt hier op het leven in de vijfde dimensie van bewustzijn waar de mensheid naartoe groeit. Ondertussen kunnen wel stapsgewijze het verouderingsproces vertragen en stoppen en onze cellen en het uitzien van ons lichaam verjongen.

 

Jezus: "Velen denken dat ze voor elk lichamelijk probleem een passende oplossing moeten vinden. Door met de cellen te werken kan in principe elk fysiek probleem worden opgelost. Sommige mensen hebben de ervaring van het ziekzijn nog een tijdje nodig. Maar door met de ziel- en hartcel te werken kunnen de blokkades in het energiesysteem die daar mee te maken hebben worden opgeruimd."

 

Een ander doel van dit healing- en ascentieseminar betreft verandering. Namelijk om de grote veranderingen van de komende jaren op een constructieve manier te kunnen verwerken.

 

Een aspect van deze workshop is het leren werken met zegeningen. Iedere deelnemer ontvangt tevens een speciale zegening van Jezus. Hij zal gedurende twee dagen in ons midden verblijven en kijkt op een gegeven moment ieder in het hart en zal dat hart ook aanraken waardoor de grootste thema’s van ieder zichtbaar worden. Hij zal dan het thema dat zich als eerste aanbiedt omhoog halen. Hij zegent ieder die bereid is zich met dit thema te confronteren en zal dat naar een oplossing voeren. Hij zal het thema voor deze deelnemers oplossen. Dat is zijn belofte. En tijdens het eerste seminar van de reeks dat in oktober 2014 plaats vond heb ik kunnen vaststellen dat het inderdaad zo werkt. We werken met de zielcel, de hart- en hersencel alsook met verschillende orgaancellen. Natuurlijk is Jezus aanwezig om ieder hierbij te ondersteunen.

 

De persoonlijke ervaring van elke deelnemer staat voorop. Er is ook een theoretisch deel, maar alles moet voor ieder voel- en tastbaar worden. Daarom gaan we samen in diepe meditatie waardoor we in staat zijn om ons eigen lichaam te onderzoeken. Zo benaderen we onze cellen en kijken in welke toestand ze zijn. Hoe voelt de cel aan? Sterk of zwak?

 

We leren eerst hoe een cel met Licht kan worden bijgeladen. Dan bekijken we de celkern. Is zijn begrenzing goed zichtbaar? Mocht de kern vervagen, dan repareren en verstevigen we de wand, want we willen voorkomen dat de kern begint op te lossen. Dat gebeurt bij vele ziekten.

 

Alzheimer is een goed voorbeeld. We kunnen die ziekte voorkomen of verzachten door met de hersencelkern te werken. Zoals gezegd kan dit enkel in diepe meditatie plaatsvinden. 

 

Eigenlijk staat de hartcel centraal, want in het hart zijn er doorgaans veel verwondingen en zit er veel pijn. Onlangs kreeg ik de taak om uit een hart drie messen te verwijderen, die er door veel lijden in andere incarnaties waren ingeplant. 

 

Voor het benaderen van de hersencellen gaan we steeds in een aparte meditatie, want deze cellen hebben weer andere behoeften dan bijvoorbeeld de hartcellen. Ze bevatten vaak heftige oude thema's. Dat zijn bijvoorbeeld thema's die te maken hebben met de lijn van voorouders, zoals ik dat onlangs bij mezelf ontdekte en kon oplossen. Ook ligt hier karma opgeslagen dat door het celwerk in een absoluut sterke versnelling kan worden afgewerkt. Dat betekent dat bepaalde geblokkeerde innerlijke processen op hoog tempo worden doorlopen, want deze worden zo vaak gewoon afgesneden. Dat dit geen oplossing biedt en enkel tot diepe frustratie, angst en onzekerheid leidt, moge duidelijk zijn.

 

Door het werk met de cellen ervaren we duidelijk dat hoe beter en sterker de cellen werken, hoe sneller innerlijke onzekerheid, angst en frustratie oplossen. Wat het karma betreft, velen dragen en dragen hun karma als een zware last. Hier is het werk met de hersencellen de oplossing. Er komt beweging in het spel. Oplossingen worden zichtbaar. Maar soms doemen ook situaties op die de oude karmische verbindingen nog eens tonen. 

 

Ieder, die zich daartoe geroepen voelt, kan er nu zelf mee aan de slag.  

 

Jezus heeft mij gevraagd om in het volgende seminar over celwerk een nieuw thema in te voegen. Hij zegt hierover dat deze nieuwe workshop natuurlijk over zijn genezingsmethoden met de cellen gaat maar dat er nu ook zal worden doorgegeven hoe men in de huidige tijd met succes Liefde en relatie kan leven. Lees meer hierover in mijn blog: 

 

 

http://www.elias-medium.info/NL/2013-08-16-08-22-32/blog/65-celwerk-en-liefde-in-relaties

 

Verder: Ook Lady Gaia heeft healing nodig. We leren werken met de cellen van Moeder Aarde.

 

Deze weekend workshop (2 dagen) -  'Jezus' Celwerk - niveau 1 vindt plaats in Nederlands Limburg. 

Data:   in Abdij Rolduc,  - Heyendallaan 82 - 6464 EP Kerkrade

http://www.rolduc.com/

 

18 en 19 februari 2017 (volgeboekt)

24 en 25 juni 2017

 

in Abdij Rolduc, Heyendallaan 82 - NL- 6464 EP Kerkrade

Zaterdag:  van 10 - 12 en van 14 - 18u.

Zondag:    van 10 - 12 en van 14 - 17u. 

 

Bijdrage:250€ (Inclusief btw, exclusief overnachting en maaltijden).

Betalingsregeling mogelijk.

Overnachten ter plaatse vanaf 40€ (1 persoon) en 60€ (2 personen) per nacht.

Reserveren voor het overnachten in Rolduc: 045 - 54 66 888

Voor andere overnachtingsmogelijkheden krijgt elke deelnemer een lijst.

 

Meer informatie over het seminar:

http://www.elias-medium.info/NL/2013-08-16-08-22-32/artikelen/57-de-vijfde-dimensie

en

http://www.elias-medium.info/NL/2013-08-16-08-22-32/artikelen/43-jezus-over-celwerk

 

Voorlopig aanmelden en een plaats reserveren voor het seminar :

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06 48 58 21 68

 

Feedback Jezus over vorig seminar:

 

Jezus:  "Er is tijdens het seminar veel gebeurd. Er heeft veel ontwikkeling voor ieder plaats gevonden. Ik moet zeggen, dat in feite een diep proces werd ingeluid dat ook achteraf nog veel gevolgen zal hebben.

Ik dank je daarvoor. Dat mensen in beweging gaan, betekent  veel voor mij. En elke stap die wordt gezet kan een belangrijke stap zijn. De meeste deelnemers waren instaat om in de diepte hun eigen ‚Zijn‘ te beroeren en op te bouwen.

Ik zegen de komende weken nog ieder, zodat ze tot een nog dieper niveau kunnen doordringen. Er is nu een deur geopend waardoor ik makkelijker toegang heb. Dus worden de innerlijke processen van elke deelnemer de komende weken door mij nog verder ondersteund.

 

Voor nieuwe deelnemers heb ik de boodschap dat  het voor mij heel belangrijk is, dat ze beseffen wat het geheel betekent.  Ze moeten goed begrijpen dat er diep in hun, buitengewoon veel kracht en sterkte groeit door deze weg te bewandelen. Hierdoor wordt er veel gemobiliseerd en in beweging gebracht.

De mensen die dan ook komen zijn bereid om zich met mijn energie te confronteren, wat niet vanzelfsprekend is. Want mijn energie betekent automatisch verandering. Mijn energie betekent automatisch ascentie. Dit will zeggen dat ze weken nadien nog steeds met mijn energie geconfronteerd worden. Het moet voor ieder duidelijk zijn dat het niet enkel een moment betreft dat men dit kan voelen, maar dat de energie die in de groep gebracht wordt ook nadien nog verder werkt."

 

Feedback deelnemers vorige seminars:

 

Bedankt nogmaals Elias voor het nazomer seminar. Het waren weer 2 heel bijzondere dagen, voor mij de 2e keer dat ik deze mocht meemaken. Er was een stuk herkenning en ook verdieping in het ZIJN. Wederom een fijne groep mensen om deze dagen samen mee te beleven. Zoals je zelf steeds aangeeft, leer je van elkaars ervaringen en ik ben dankbaar dat ik dat met jou en de andere deelnemers heb mogen/kunnen delen. 

Het houdt inderdaad niet op bij het volgen van het seminar, de innerlijke processen gaan thuis gewoon door, maar door de aangeleerde technieken kan ik er nu anders mee omgaan. Vooral de vraag "Wat doet het met je?" is voor mij belangrijk geworden en deel van mijn dagelijks leven. 

Het vervolg seminar staat genoteerd voor volgend jaar!

Hartelijke groet 

29.10.2016

 
Het seminar heeft veel bij me in gang gezet en als ik verstrikt raak in een wirwar dan leg ik een vraag hierover in Gods hand, zoals je noemde aan het begin van het weekend, vervolgens wordt in de dagen erna een inzicht gegeven. Opmerkelijk is de vastberadenheid die in me teweeg is gebracht om vooral telkens de stilte op te zoeken en naar de stem van mijn ziel te luisteren. Dankjewel Elias en de andere deelnemers!
Lieve groet,
28.09.2016

Dear Elias

Heel hartelijk dank voor het doorsturen, wat geef je ons toch veel!!!!!!!

Door opnieuw te luisteren kom je vanzelf weer in een ander energieveld.

Ik wil heel graag volgend seminar volgen, ik kan nog niet inschrijven probeer andere geplande afspraken te verschuiven.

Zeker tot ziens en alle goeds voor jou, harte groet

28.09.2016

 
Hallo Elias,
Wat heerlijk, ik verheug me alweer op 15 en 16 okt.
Ik ben zeer zeker van de partij. 
Het  afgelopen seminar was geweldig, nog mooier als de eerste keer, voor mij althans.
Wist beter wat ging komen, de ervaring was in een woord te gek.!!!!!!!!!!!!
De groep was ook fijn, niet teveel, mooi.
De herhaling van de Cristusvlam heb ik nog lang gevoeld,  en dooradem ze iedere dag.
Ben ook met de slijtage aan mijn heupen bezig, hoop dat ik het goed doe.
In de groep gaat het eigenlijk veel makkelijker, daar worden we werkelijk opgetild.
Maar ik blijf oefenen, in de weet dat we ons allen weer zien 15 en 16  okt.
Nog een fijne dag  met veel licht en liefde.
27.09.2016
 
Dank dat ik de sessie van zondag kon bijwonen. Het begint te voelen als thuis komen in zijn.
De twee keren ervoor, kwam er letterlijk een stukje pijnlijk verleden naar boven, dit keer niet.
26.09.20116
 
Lieve dierbare Elias,
dank vanuit het diepste van mijn wezen voor dit seminar, de hond Pancha is ook lichter geworden!
De taaie zwaarte in mijn hoofd door-adem ik dagelijks en vermindert gestaag.
Je teksten lezen was al heel inspirerend en verlichtend voor me en met zijn allen aan het werk zijn was weer stukken intenser. Afgezien hiervan was het zo mooi om te merken welke richting mijn ziel mij op stuurde de dagen erna, naar mijn ziel luisteren is zo geweldig fijn en twijfelloos volg ik.
Met hart en ziel,
23.09.2016

 

Lieve Elias,

Dank voor het mooie seminar en wat je aangereikt hebt. Graag meld ik mij aan voor het vervolg in oktober. 
19.09.2016

 
Het was de derde keer dat ik een (weekend-) workshop met jou mocht bijwonen en dat zegt eigenlijk al genoeg. Voor mij voelt dat als thuiskomen. Jouw manier van de kennis doorgeven vind ik heel aangenaam door de rust en liefde die je uitstraalt.
Het is ook altijd fijn om zo'n seminar in een groep te mogen volgen. De gezamenlijke energie maakt het toch allemaal nog intenser terwijl je ook veel leert van elkaar. 
Elke keer kom ik een stapje verder of beter gezegd een stapje dichterbij. Dichterbij mijn hart en gevoel, aangezien ik nog te vaak in mijn hoofd zit. Het heeft diepe indruk gemaakt dat er weer een stukje van de sluier is opgelicht en dat mij wordt getoond (en gevoeld) wat het thema is wat op dit moment het meeste speelt. Niet alleen het thema maar nog meer het diepe vertrouwen dat ik daarna heel duidelijk ervoer heeft mij met ontzag vervuld. Ben er veel mee bezig en voel mij ontzettend dankbaar.
Ik kijk al uit naar een vervolg op het celwerk-seminar. In de tussentijd doe ik mijn dagelijkse meditaties die mij veel rust en vreugde geven.

 

Hallo Elias,

Graag zou ik nogmaals willen bedanken voor het 2 daags seminaar, voor mij was het in een woord geweldig. Het was als thuis komen, het heeft diepe in druk op mij gemaakt en ben blij met de presentatie.
De Christusvlam heb ik heel bijzonder ervaren, en koester de herinnering . Ook deze doe ‘k iedere dag updaten.
Al met al was het een onvergetelijke ervaring, en verheug me alweer op september en oktober.

Als God het beliefd , Zou ik het geweldig vinden om mee op reis te gaan naar het Heilige land.

Met heel veel liefde in mijn hart verblijf ik met vriendelijke groet

M

 
Dag Elias
Ik heb zo genoten van de cursus met jou en de anderen. Het gaf me echt een zalig gevoel van binnen.. Het voelde als het samensmelten van mijn hart en ziel van binnen. Werkelijk één worden.. Ik moest gewoon mezelf zijn en kon antwoorden vanuit het diepste van men hart...
Dat gaf zo een gelukzalig gevoel van binnen om vanuit mijn eigenliefde dit met anderen te delen. Want momenteel is de maatschappij zo ingesteld op het materialistische gedeelte. Ik heb door deze cursus ook een weg gevonden in de maatschappij om toch vanuit men hart (want ik ben een echt gevoelsmens) te kunnen spreken met de mensen en alsook mezelf te beschermen daarin.

Dat geeft een heel vredig gevoel. Ik voel het christuslicht mijn hart en ziel verwarmen... het voelt gewoon zalig. En het voelde zo goed hoe je spreekt over ziektes. Ben ik volledig mee eens.  Het was leuk om een bevestiging te zien en horen spreken..

Ik wil je daarom van harte bedanken. 

Ik geniet er nog alle dagen van.

Als er nog een cursussen komen wil ik ze graag met hart en ziel volgen.

Hartegroet

 

Beste Elias,

Hartelijk dank dat ik het Celwerk seminar in Rolduc had mogen bijwonen en daarbij ook nog eens de Christusvlam mocht ontvangen. Voor mij was het de eerste keer dat ik ooit aan een seminar had deelgenomen. Vond het heel spannend en mooi en leerzaam tegelijk. De sfeer was heel fijn, gemoedelijk, vriendschappelijk en ontspannen. Grotendeels had dat te maken met je rustige, heldere uitstraling en leiding. Jouw onvoorwaardelijke liefde kwam heel duidelijk tot uiting en creëert daarmee een veilige en beschermende omgeving voor de deelnemers. Ga door met je Lichtwerk want veel mensen hebben het nodig, vooral in deze tijd. Nogmaals dank en Gods zegen toegewenst.

Heb in een droom Jezus ontmoet die naast mij staat en tegen mij zegt: "Volg Mij". Hij loopt dan door een hekwerk bestaande uit een betonvlechtscherm alsof het niets is. Ik loop ook door het hek maar kom halverwege vast te zitten, word bang en loop terug. Jezus staat dan aan de andere kant te wachten en zegt dat als ik aan Zijn kant zou staan dat ik dan alles te weten zou komen. Hij wil daarmee zeggen dat ik aan mijn angsten moet werken en deze loslaten. Specifieker gezegd, ik moet niet bang zijn om een uittreding uit het lichaam bewust mee te maken indien dat zou aandienen. Om deze en andere angsten op te lossen heb ik dus nog veel werk te verrichten. Gelukkig heb ik nu de Celwerkoefeningen als tools. Elias, bedankt voor deze tools en voor de Christusvlam.
Hartelijke groet,

 

Beste Elias,

Nogmaals bedankt voor het weekend. Zelden iemand meegemaakt die zonder zijn Ego er in te mengen, duidelijk en helder uitleg kon geven.

De meditaties zijn verhelderend en zeer goed toegankelijk om dagelijks toe te passen.

Persoonlijk heeft dit weekend mij nieuwe inzichten gegeven en mij gesterkt om op deze (hobbelige) weg door te gaan.

Prettig dat de presentatie per mail nagestuurd wordt.

Mijn dank hiervoor,

lieve groeten,

 

Lieve Elias,

Dank je wel vanuit heel mijn hart en ziel.

Ik vond het weekend zo goed! Echt wat ik op dit moment nodig heb! Elke dag doe ik de meditaties met de visualisaties en het celwerk en voel weer levensvreugde ( die was soms wat verborgen, de laatste  tijd doordat ik zoveel gezondheidsklachten had. Die zijn er nu nog maar ik kan er anders naar kijken en doordat ik eraan werk voel ik mij al wat energieker en blij, écht blij. Ik wist dat ik een vorm van zelfgenezing moest vinden.  Ik voel mij heel sterk geleid en veel meer met mijn ziel verbonden.  De mensen die mij zien zeggen dat ik zo straal.

Ik lig vaak uren wakker 's nachts. Dat vind ik vervelend want dan voel ik mij overdag moe. Daar kon ik zo mistroostig van worden. Sinds het weekend ga ik in mijn hartenergie als ik wakker lig.

Toen je de Christusvlam doorgaf voelde ik mij wat ijler in mijn hoofd en tegelijk voller in mijn borstkas, en een ontroering. ik ben je zo dankbaar!  

liefdevolle groet,
 
Dag Elias,
Hartelijk dank voor de bijlagen.
Ik ben erg blij en dankbaar dat ik het winterseminar bij je heb gevolgd. Ik voel me nog steeds vervuld.
Hartelijke groeten & Alle Goeds,

 

Ik heb veel aan je seminarie gehad (en ga dit nog hebben :-) ).  

Inhoudelijk vond ik het heel sterk: je boodschap was heel helder, to the point en tegelijk ook op een eenvoudige, treffende manier gebracht. 

De technieken & vooral de manier waarop je ze dient uit te voeren gaan volgens mij erg diep; ik had maandag echt nog een "verwerkdag" - mijn hoofd was toen niet echt helder...maar da's sinds gisteren weer helemaal terug in orde. 

Graag wil ik ook nog 's benadrukken dat ik je stijl heel aangenaam vond - je brengt je verhaal "zonder ego" en pikt heel goed in op de vragen vanuit de groep.

dus 100 % ok voor mij !

Vele groeten,

 

Ondanks of dankzij de herhaling was deze seminar weer heel interessant en inspirerend om te volgen.

Ook waren er voor mij wat nieuwe feiten en ervaringen bij. De sfeer was heel fijn en ik genoot van gelijkgestemdheid en herkenning. Een aanrader voor degenen die er nog aan denken om dit seminar nog eens te herhalen. In tegenstelling tot eerder seminar ervaarde ik  dat er meer aandacht geschonken werd aan de voorwaarden tot verjonging en genezing.

Ook dit keer waren je persoonlijke ervaringen en de antwoorden op vragen interessant. Ook dat je er duidelijk jonger uitzag. Dus wel een bevestiging op datgene wat in het seminar aan de orde kwam.

 

Het is moeilijk in woorden te omschrijven hoe ik het seminar beleefd heb, maar ik zal proberen er een aantal te noemen: intens, mooi, vredig, verdieping, blijheid, veiligheid, saamhorigheid. Het zal wellicht ook door de groepsenergie zijn geweest dat het dieper is gegaan dan dat ik tot nu toe in b.v. andere workshops of seminars heb ervaren. En ik vind het heel bijzonder dat we de kennis van de Geneeskunde van de Nieuwe Tijd hebben mogen ontvangen. Het seminar is nu een aantal dagen geleden, maar ik loop nog steeds met een heel vredig en blij gevoel rond. Ik hoop dat ik dit gevoel kan blijven vasthouden door middel van dagelijkse meditatie en de opgedane kennis toe te passen. Nogmaals van harte dank aan Elias en Jezus!

Fijne dag verder en lieve groet.

 

Het was een prachtig liefdevol weekend met terug veel wijsheid en erkenning in mijn gevoel

Heb nu een innerlijke rust gevonden en echt vanuit mijn hart en ziel zeg ik niet mijn wil maar godswil zal geschieden .

Nu ik zo aanvoel weer een fase verder , kan jij mij nog een raad geven waar ik nu aan moet werken of inzicht krijgen

Ik zeg jou vanuit mijn ziel en ook de lichtwereld dikke proficiat, jij bent zo byzonder zo eenvoudig een prachtig voorbeeld voor mij en vele mensen . Dikke dikke proficiat, ben je oneindig dankbaar.

 
Super bedankt voor het mogen bijwonen van enkel de tweede dag. Ik heb de workshop als zeer diepgaand ervaren en wil heel graag in juni nog een keer meedoen. Er is nog zoveel te leren en te ervaren ! Hierbij geef ik mij dus op , 

lieve groet

 

Nog eens dank voor het hele fijne seminar. De methode die je aanreikte ervaarde ik als heel bijzonder. Veel oefeningen raakten me en voelden heel weldadig aan. Ik denk dan ook als ik er regelmatig mee aan de slag ga, dat het me veel zal brengen. De 2 dagen van het seminar deden dat in ieder geval al zeker wel! Het was echt super door de ambiance, de groep, de energie, de sfeer en natuurlijk door jou.

Heel graag kom ik het volgend seminar in juni terug. Hoor ik van je of dit kan?

Hartelijke groet,

Ik vind het een héél mooi, zacht maar tegelijk ook héél intens en krachtig seminar.

 Eén van de dingen die ik het meest geapprecieerd heb is dat alles in gewone en verstaanbare mensentaal werd doorgegeven, zonder hoogdravende woorden.

 Het is echt toegankelijk voor iedereen, van de onzekere beginner tot de meest vergevorderde adept.

 Ik ben dan ook héél dankbaar dat ik er bij mocht zijn.

 Lieve groeten,

 

Dag Elias,

Ook ik heb goede ervaringen met het volgen van het seminar celverjonging.

Ben er bijna dagelijks mee bezig. Toch heb ik ervaren dat tijdens de 2 daagse ik nog dieper in het proces kan gaan. Daarom zou ik graag nog eens meedoen.

 

Lieve Elias,

Tot nu toe heb ik twee keer deelgenomen aan je seminar 1 over cellen van energie voorzien en verjongen. Ik heb het heel fijn gevonden om mee te maken en heb beide keren toch heel verschillend ervaren. Voor mij was de eerste keer natuurlijk echt nieuw, ik wist niet dat het mogelijk was om je cellen opdrachten te geven en je voelt de energie in de organen gaan stromen bij het overspringen. Wat voor mij de eerste keer meer een gevoel was, werd de tweede keer meer zichtbaar, want ik leerde ook om mijn cellen waar te nemen, te kijken in welke staat ze verkeren en te zien wat ze nodig hebben. Heel bijzonder om mee te mogen maken... Ik heb sterk het gevoel dat wat we hier bij jou leren uniek is. En dat dit het begin is van hoe we kunnen leren onszelf te helen, zoals straks iedereen zal kunnen in de vijfde dimensie. We hebben geen dokter meer nodig...

Ook wil ik je danken voor de Christusvlam wat ik van je mocht ontvangen. Tijdens het eerste seminar voelde ik de energie als bijna brandend op de borst, heel sterk... De tweede keer was het wat subtieler en lichter, het heeft zeker een vlammetje bij me mogen ontsteken... Ik wil je heel erg danken voor deze mooie dagen Elias, en ik kan het iedereen aanraden die wil leren om zichzelf te helen en te verjongen.

Liefs!

 

Dag lieve Elias,

Afgelopen februari heb ik deelgenomen aan je seminar celwerk 1. Dat was voor mij een hele bijzondere en mooie ervaring. Ik vond het een schitterende accommodatie waar je dit seminar hebt gegeven, en je lessen waren heel prachtig en liefdevol om te volgen. Ik leerde om naar binnen te kijken op verschillende manieren en me te openen. Het celwerk is essentieel als je vitaal en gezond in het leven wil staan, omdat je leert om je cellen van nieuwe energie te voorzien. Ik had nooit gedacht dat dat kon, maar ik kon de energie die ik mijn cellen op dat moment gaf echt goed voelen. Het mooiste moment was voor mij toch het ontvangen van de Christus vlam, want ik had nooit verwacht dat ik dat zo zou voelen. Mijn ervaring was dat ik het voelde branden op mijn borst... Ik wil je heel hartelijk danken voor deze mooie en verrijkende ervaring en een volgende keer doe ik graag weer mee!

Lieve groet 

 

Hallo Elias,

allereerst hartelijk dank voor het doorsturen van het cursus materiaal van ...Jezus celwerk!
Het ziet er geweldig uit, over duidelijk en kleurrijk waardoor het geheel makkelijk te lezen en te begrijpen is.

Inmiddels zijn we weer een weekje verder, en is het nu de bedoeling om het dagelijks toe te passen.
Ik heb in ieder geval een goede start gemaakt, voelde me er goed bij....maar het vergt  discipline om dit in mijn leven te integreren.

De hand oplegging voelde als een warme deken in ..Liefde en Verbondenheid ... dank je wel!

Ik wens jou heel veel succes om dit mooie werk voort te brengen wereld wijd naar diegenen die hun bewustzijn verder mogen verruimen en willen verdiepen,
zodat het ...LICHT....zich verder mag gaan verspreiden en onze angsten zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Elias, nogmaals dank!... een fijne tijd in Israel en een liefdevolle groet van

 

Beste Elias,

Hartelijk dank voor de informatie…het is zo duidelijk en helder!

Zoals ik al aangaf vond ik het hele fijne dagen, de rust waarin de informatie gegeven werd met alle wijsheden tussendoor.

Het elke keer navragen bij iedereen maakt dat je je er nog meer mee verbindt dus dat is ook zeker waardevol. Alsook uit de persoonlijke verhalen die je gedeeld hebt met ons.

Ik doe de oefeningen regelmatig. Hartelijk dank voor alles wat je gegeven hebt.

Een harte-groet,

 

Dag Elias,

Dank voor het inspirerende weekend,

 Ik ben heel blij dat ik het heb kunnen volgen, 

 uiteindelijk de keuze gemaakt heb.

 Mijn rug is nu minder pijnlijk en ik denk dat vooral het celwerk 

 toegepast op lever en nieren hieraan heeft bijgedragen.

 Het valt me niet mee om me te concentreren  zonder de bestanden,

 dus die komen nu goed van pas om te oefenen.

 Ik vond Rolduc ook een prachtige plek om dit seminar te volgen.

 Fijne groep mensen, fijne plek onder jouw wijze lessen, begeleiding,

Nogmaals dank, 

 

Hallo Elias,

Allereerst wil ik je bedanken voor afgelopen weekend. Ik vond het
zeer bijzonder en ik heb veel geleerd. Ik wil er graag mee aan de
slag. Ook mooi om zulke lieve mensen te ontmoeten.

Fijne avond,

warme groet,

En Suisse romande :

 Lieux : Espace Indigo, 1453 Mauborget - en 2017.

La date exacte reste à fixer, mais vous pouvez déjà réserver votre place dès maintenant en m'envoyant un émail :

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijk

Horaires :De l0h à 12H30 et de 14h à 18h  

Participation : 250 CHF pour les deux jours.

http://www.elias-medium.info/FR/index.php/component/content/article/8-algemein/15-travailler-sur-vos-propres-cellules

Les lieux:

http://espace-indigo.ch/index.php?id=8

Contact

KvK: 67623956 - BTW: NL082711835B01