Personal Coaching

Meer Informatie

Mijn personal coaching berust op drie pijlers:

 

Mijn helderziendheid: ik zie de blokkades in het energieveld en in de chakra’s van de mens, inclusief de onafgewerkte problemen die in deze incarnatie uit andere levens zijn meegebracht en die nu aan de beurt zijn om opgeruimd te worden.

 

Mijn gave als healer: met meer dan 35 jaren ervaring als healer in vele landen van Europa, vooral in Brussel, Parijs, Londen en Genève, maar ook in Afrika, Thailand, Sri Lanka en Hawaii, ben ik nu ook in Nederland beschikbaar voor healing op cel- en zielenniveau, aura- en chakrareading en als medium voor het Christus healing- en transformatielicht. Verder bied ik seminars aan waar je kunt leren hoe je zelf je verouderingsproces kunt afremmen en uiteindelijk zelfs kunt stoppen door het repareren van je eigen cellen, door ze van nieuwe energie te voorzien en hoe je kunt voorkomen dat ze de nieuwe energie weer verliezen.

 

Mijn contacten met de Geestelijke Wereld: door mijn contacten met de Geestelijke Wereld, onder meer met Jezus krijg ik ook aanvullende informatie over de problematiek van de mensen die voor healing of counceling naar me toekomen.

 

Meer informatie:

www.elias-medium.info

Contact

KvK: 67623956 - BTW: NL082711835B01